Tiistai, 17 Lokakuu 2017
Talven Sportpressen on nyt jakelussa! Lehden kaikki numerot ovat luettavissa myös näköislehtinä arkistossamme!

Karjaan Tähtikisat avaa kotimaisen kilpailukauden

Kirjoittanut:  Pressmeddelande/MN
18 Tou, 2017 - 17:44

Kotimainen yleisurheilukausi lähtee toden teolla käyntiin 4.6 järjestettävillä Karis Telefon Games Tähtikisoilla. Viime vuonna vastaavat kisat keräsi, keihään Euroopan-mestarin Antti Ruuskasen johdolla, lähes 300 urheilijaa yhteensä seitsemästa maasta ja kaiken kaikkiaan 90:stä suomalaisesta seurasta. Kansainvälisen yleisurheiluliiton IAAF:n vuotuisessa vertailussa se rankattiin Tähtikisat-sarjan kilpailuista parhaaksi.
 
Tämän vuoden kisojen ohjelmassa on yhteensä 19 miesten ja naisten lajia. Kisat alkavat klo 15 juoksujen alkuerillä ja B/C-erillä, joidenkin lajien B-kilpailuilla sekä muutamalla nuorten lajilla. Heti alkuun pyörähtää myös kiekonheitto käyntiin ja siltä osin sekä naisten että miesten kisa toimii liiton virallisena katsastuskisana ennen juhannuksena käytäviä maajoukkueiden Euroopanmestaruuskilpailuja. Muita katsastuslajeja Karjaalla ovat M 3000 m esteet sekä N 5000 m ja kuula.
 
Kisasta lähetetään tänä vuonna myös suora lähetys Ylellä klo 16.30-18.45.Tarkempaa infoa (aikataulut, ohjeet ym) kisasta löytyy alla olevasta linkistä.
 
Copyright © 2009-2017     www.canews.fi